Реклама
Реклама
Реклама

Книгата "Како да се направи новодојденец на интернет?"

 1. Како да направите newbie на интернет?
 2. Според книгата ...
 3. Парот љубов
 4. Планови за следното издание
 5. x64 (aka andi)

Добар ден, драги пријатели.

Zavlelochka помина без последици. Тоа ме тера да размислам за совесноста на малата авантура. Но умре е фрлен. Не гледам никаква причина да се повлечам. Ајде да одиме!

Се сеќавате на моментот кога за прв пат сте слушнале звукот на паѓање монети во WM Keeper? Признавам дека не многумина го користеле овој клиент, па затоа ќе побарам поинаку. Се сеќавате на чувствата што ги доживеавте кога ги добивте првите пари од Интернет?

Се сеќавате на чувствата што ги доживеавте кога ги добивте првите пари од Интернет

Првата "возрасна" работа, ако можам да кажам така, беше на универзитетот. Тоа беше можно да се напише програма за одделот. Значи, чувството што го доживеав кога ги примам парите не вреди да се осветли со првиот прием на електронски пари. Зошто така? Немам поим. Ова е необјасниво, особено бидејќи десетици центи паднаа на "Кипер".

Мислам дека токму тоа ме поттикна да напише брошура. Наместо тоа, требаше да биде брошура, но беше објавена мала книга. Декемвриската авантура беше презакажана за јануари. Понатаму, во процесот на работа, убав датум на објавување беше роден сам по себе - 17 февруари 2017 година. И да, претпоставката е точна, книгата е завршена пред некое време.

Не можам да кажам дали книгата е различна од слични дела. Јас, барем, тие не се сретнаа. Единствени статии - дефинитивно, да, имам неколку на оваа тема. Сајтови - исто така, да! Сега дојде тука (ледна?) Книга.

Како да направите newbie на интернет?

Главната цел е да покажеме некои можности за добивање на пари од мрежата на почетници .

 • Нема искуство? Тоа се вклопува!
 • Добар пишување и упорност? Ајде!
 • Дали ви се допаѓа социјалните мрежи? Вие не сте сами!
 • Добро пишување? Општо супер!
 • Сакате модерни игри, но морате да работите офлајн? Постои начин да се "подигне" едно пени!
 • Не сум сигурен што да правам со мали заштеди? Нека работат!

Зошто луѓето престанат да се обидуваат да добијат пари од Интернет? Причината е измама или неподготвеност. Некои инвестираат пари и го губат. Други губат време и губат темели. Некои други го следат советот на "гуруто" и остануваат без ништо. Четврта купи курсеви и тие не наоѓаат апликација. Можете да продолжите, но поентата, мислам, е јасна.

Ако сакате да инвестирате неколку илјади и да добиете еден милион - играјте на лотарија, одеднаш имате среќа. Ако сакате да инвестирате нешто за да добиете нешто и да разберете како можете да заработите многу пари - преземете ја книгата. За среќа, студијата ќе потрае малку време. Преземете ја книгата на врската:

Преземете ја книгата!

Ако мислите дека работата треба да биде наградена, или само сакате да ми дадете малку поддршка, кликнете на линкот подолу:

Благодарение авторот

Сумата е симболичен долар, за да биде совршено прецизен, 64 рубли.

Според книгата ...

За сите недостатоци, грешки, итн пишуваат во коментари. Како желби, сугестии, критики.

Дали мислите дека е неопходно да се продолжи со книгата, да се дополни со нов материјал, да се отстрани ирелевантноста?

Ако некој сака да придонесе за развојот - тоа ќе биде одлично! Тоа може да биде мало парче текст, па дури и целото поглавје. Во принцип, отворен е сеопфатен дијалог.

Парот љубов

Мојата благодарност:
- Елена која непромислено се согласи да помогне во лекторирањето. Јас не ја злоупотребив довербата, затоа не се исклучуваат текстуални грешки на различни места.
- cefp - Администратор на форумот "Приходи од нула", за такви неопходни критики.
- Денис Кузменова - за поддршка и љубезни зборови.
- Павле - за поддршка.

Им благодарам на оние што поддржаа:

 1. Папа Дима
 2. Светлана Локтиш
 3. Елена Лисицына
 4. Лина

Ви благодариме за читањето.
Добро!

17 февруари 2017 година

Планови за следното издание

 1. Повеќе услуги за почетници (Yandex Toloka, ...).
 2. Пример за создавање рекламна кампања во AdWords.
 3. Проширување на прашањето "дали е можно за domainr да заработи пари за стекнати, но сè уште не се продадени, домени?"
 4. Креирање на вашиот сајт на бесплатни и платени платформи.
 5. Повеќе материјали, ако е можно.
 6. ?

Издавач

не онлајн 5 часа

x64 (aka andi)

Коментари: 2846 Публикации: 395 Регистрација: 02-04-2009

Како да направите newbie на интернет?
Се сеќавате на моментот кога за прв пат сте слушнале звукот на паѓање монети во WM Keeper?
Се сеќавате на чувствата што ги доживеавте кога ги добивте првите пари од Интернет?
Зошто така?
?ледна?
Како да направите newbie на интернет?
Нема искуство?
Добар пишување и упорност?
Дали ви се допаѓа социјалните мрежи?
Добро пишување?