Реклама
Реклама
Реклама

Како да земете лаптоп или компјутер на рати без преплатување во која било продавница без да си одите дома? - Светска карта за финансии

 1. Како да земете лаптоп или компјутер на рати без преплатување во која било продавница без да си одите...
 2. Од сите овие одложувања, ако сакате да купите лаптоп или компјутер во било која продавница на рати...
 3. Рејтингот на најпрофитабилните кредитни картички и платежните картички во моментов вклучува:
 4. Карактеристики картички:
 5. Дознајте детални услови и аплицирајте за картичка на Home Credit Bank

Како да земете лаптоп или компјутер на рати без преплатување во која било продавница без да си одите дома?

Денес, многу трговски организации нудат продажба на лаптопи, персонални компјутери и други уреди за потрошувачите како дел од рата или кредит Денес, многу трговски организации нудат продажба на лаптопи, персонални компјутери и други уреди за потрошувачите како дел од рата или кредит. Меѓутоа, при купување на стоката што ни треба, секоја продавница поставува свои специфични услови, што едноставно не е можно да не се придржувате, ако сакате да купите.

Покрај тоа, рати или кредити за компјутерска опрема не може да одобри, и тоа се случува доста често. Причините за одбивање да се купат опрема со задоцнување на плаќањето, по правило, продавачот не го именува.

И што да направите ако ви треба лаптоп сега и сега, но нема пари да го купите веднаш, но тие одбиваат да ви платат на рати или кредити?

Излегува кој сака, ќе се постигне, и кој го бара, секогаш ќе го најде!

Со цел да купите еден или друг производ, на рати без преплатување, воопшто не е потребно да одите во салони и да се обидете да го организирате сето тоа со нив.

Факт е дека секој продавач, во продажба на стоки на рати или кредити, на еден или друг начин вклучува некој вид банкарски систем, кој, всушност, е слободен на располагање на секој од нас.
Покрај тоа, во продавниците, при купување на лаптоп или компјутер на рати или заем, ние неизбежно мора да ги поднесеме до такви услови за складирање како што се:

 • Цената на стоката (често, особено во случај на псевдо рати, може сериозно да се прецени)
 • А пакет на документи уредени од страна на продавница , работно искуство, плати, и така натаму
 • Рокови за плаќање поставени од страна на продавницата (како по правило, никој не се грижи кој ден од месец ќе биде погодно да ви плати)
 • Никој не ти гарантира одобрување на апликацијата , иако ќе биде потребно толку време како да си сигурен дека ќе биде одобрен план за заем или рати

Од сите овие одложувања, ако сакате да купите лаптоп или компјутер во било која продавница на рати или кредити, можете да се ослободите:

 • Производот може да биде избран во било која продавница, по цена која ви одговара (нема да плаќате дополнителни пари во продавницата)
 • Можете да добиете нешто што ви треба на кредит или рати во секое време кое ви одговара , со пресметување на времето за плаќање за датумите на месецот што се соодветни за вас
 • За да аплицирате , можете да изберете било која сума и секое пригодно време од денот . Со тоа, може да се направи без да се напушти домот.
 • На крајот на исплатата, доколку е потребно, повторно можете да купите било кој производ во која било продавница по цена која ви одговара на кредит или на рати без преплатување

Па, како е тоа возможно? Како да купите било кој лаптоп на рати или кредити без да заминете од дома?

Како да купите било кој лаптоп на рати или кредити без да заминете од дома

Сè е сосема едноставно - самите рати и заеми што ги нудат продавниците и малопродажните синџири, како посредници, може да се добијат со живи или електронски пари, без медијација или ограничување.

 • подготви кредитна картичка или ратична карта (нема преплатувања)
 • подигнете ја вашата картичка (некои банки го испраќаат по пошта до куќата)
 • Изберете и купувајте било кој производ во која било продавница по цена што ја сакате.

Рејтингот на најпрофитабилните кредитни картички и платежните картички во моментов вклучува:

Рејтингот на најпрофитабилните кредитни картички и платежните картички во моментов вклучува:

Кредитна картичка Банка Tinkoff и е една од најпопуларните кредитни картички во Русија. Ова се должи на фактот дека може да се нарача преку Интернет и без потврда за вработување. За разлика од другите картички, Тинкоф банкарски картички Ќе добиете за 2-3 дена од курир до вашиот дом.

Но, покрај погодностите на картичката, постојат неколку несомнени предности на картичката што ја прават најпрофитабилната кредитна картичка.

Прво, ова е Bravo бонус програмата, која ви овозможува да добивате бонуси за вашите купувања до 30% за специјални понуди кои може да се видат во интернет и мобилната банка. Ова се, на пример, големи онлајн продавници, познати синџири на кафулиња и ресторани, популарни услуги за нарачување на воздушни и железнички билети и многу повеќе. Сите други купувања во готово ќе бидат 1%.

Второ, ако имате долг на кредитна картичка во друга банка, и одлучивте да издадете карта на Тинкоф , тогаш можете да го префрлите вашиот долг од друга банка до Tinkoff. Услугата се нарекува "баланс трансфер" . При пренесување на долг од друга банка, ќе добиете грејс период од 120 дена за овој префрлен долг. Тоа е, во рок од 4 месеци камата нема да се наплаќа. Ова е единствена услуга која е достапна само во Банка Tinkoff .

Дознајте детални услови и аплицирајте за Tinkoff картичка

Карактеристики картички:

 1. За уметност Се прифаќа апсолутно насекаде во светот, каде што има терминал за плаќање за прифаќање на банкарски картички, како и на интернет.
 2. Рата картичка произведени од VISA MPS во категоријата CLASSIC.
 3. Стандардно, картичката не е иста со чипот и технологијата PayWave. Микрочипот на картичката го прави побезбеден, а технологијата за бесконтактни плаќања PayWave - погодно. Можете исто така да нарачате номинална пластика бесплатно.
 4. За жал, во моментот оваа картичка, како и другите Home картички, не може да биде врзана за Android Pay, Samsung Pay и Apple Pay.
 5. Картичката не може да повлече готовина на банкомати и банконски картички. Тој е дизајниран строго за безготовинско плаќање на стоки и услуги.
 6. Можете да го отплати долгот на картичката во секое време без провизија и мораториум. Тоа е, не е потребно да се повлече 3 месеци.
 7. Картата се издава без потврда за доход, колатерал и гарант.
 8. Релативно неодамна, имаше мрежа на партнери на банката , каде што има подолг рата план за набавки со картичка до 12 месеци.

Дознајте детални услови и аплицирајте за картичка на Home Credit Bank

Дали некогаш сте направиле купување на рати? На пример. на акцијата во М.Видео или Елдорадо. При правењето такви рати, кои се обработуваат преку банката, многу често кредитни специјалисти "вложуваат" наводно задолжително осигурување на живот .. Тоа е, речиси е невозможно да се издаваат "голи" рати. Сеуште ќе има преплатување.

И тогаш имаше кредитни картички кои ви дозволуваат да купувате стоки и да платите за услуги од картички партнери на рати до 12 месеци. На пример, за да купите фрижидер во хардверска продавница на рати, не ви е потребен заемник. Вие едноставно изберете производ, одете до благајната и платите со вашата рата картичка со вашата картичка. И потоа плаќајте на рати на картичката. Без наметнато осигурување и слично. Заштедите тука се значителни, како да ги правите стоките на стандарден начин, би платиле уредна сума за наметнатата банкарска осигурување. Во Русија сега само 1 банка издава такви поволни кредитни картички на рати.

Халвах картичката од SovcomBank Ви овозможува да купите повеќе од 20 милиони предмети и услуги од партнери на банката на рати до 12 месеци. А картичка со кредитен лимит од 5 до 350 илјади рубли без годишна услуга и плаќање за издавање. За регистрација, само треба да оставите онлајн формулар за апликација, и по одобрување, картичката ќе биде доведена до вашиот дом.

Покрај тоа, за да добиете картичка, доволно е да пополните онлајн формулар за апликација и по одобрување, да добиете картичка во било која филијала на Sovcombank или преку курир. Картичката не е персонализирана и веднаш се издава. За регистрација ви е потребен само пасош. Можете да ги користите и дебитни и кредитни.

Дознајте повеќе и организирајте картичка "Халва" од Sovcombank

И што да направите ако ви треба лаптоп сега и сега, но нема пари да го купите веднаш, но тие одбиваат да ви платат на рати или кредити?
Како да купите било кој лаптоп на рати или кредити без да заминете од дома?